Sistemul de detectare CyGUARD 2

Produsul

In orice mediu de lucru unde vehicolele si oamenii se intersecteaza in acelasi perimetru, riscul producerii de coliziuni si accidente este mare. CyGUARD este proiectat pentru a reduce semnificativ aceste riscuri. Acest sistem avertizeaza persoanele care se afla in zona vehicolelor, prin emiterea unui semnal sonor si luminos. In consecinta, orice persoana din zona este complet alertata de un potential pericol.

Cum Functioneaza

CyGUARD consta in: un senzor, o alarma de avertizare vizuala si acustica si o unitate centrala. Nu este necesar ca vehicolul sa fie echipat cu alte elemente speciale, iar persoanele nu trebuie sa poarte ecuson sau un alt element de identificare care emite un semnal. CyGUARD este pe cât de simplu, pe atat de eficient. El detecteaza vehiculele care se apropie datorita unui modul radar. Unitatea centrala activeaza o lumina intermitenta si o alarma de fiecare data cand un vehicul intra in zona detectata. CyGUARD poate fi customizat in functie de nevoile dumneavoastra.

Senzorul de miscare

Senzorul de miscare se bazeaza pe tehnologia undelor si detecteaza vehicolele care se misca in perimetrul scanat. Functia sa poate fi adaptata in functie de timpul de raspuns; detectorul poate functiona in ambele sensuri: vehicul / persoana care se apropie sau vehicul / persoana care se indeparteaza de senzor.

Unitatea de control

Unitatea de control este centrul sistemului si permite mai multe aplicatii, putând sa managerizeze pâna la 4 senzori si 4 semnale simultan.
Configurarea nu necesita un soft extern. Permite ajustarea parametrilor functionali precum programarea alarmei.

Unitatea de semnalizare

Aceast dispozitiv ofera diferite modalitati de operare cu privire la semnalizarea luminoasa si acustica. Puteti selecta unul din cele 64 de tonuri acustice, iar semnalul luminos poate fi continuu sau intermitent. De asemenea volumul semnalizarii acustice poate si ajustat in functie de preferinte.

Exemple de configurare

Multiple canale de intrare si iesire permit ajustarea sistemului CyGUARD la diverse aplicatii si medii de lucru. In figura de mai jos este prezentata configurarea completa (o unitate de control, 4 senzori, 4 semnale de avertizare). Vehiculul ce se deplaseaza spre zona centrala este atentionat de prezenta altui vehicul care se deplaseaza dinspre zona depozitului. Fiecare dispozitiv de sector va emite semnale de atentionare.

cygurad-ex
cygurad-ex-1

Prezenta vehicolului care se deplaseaza spre unitatea centrala activeaza semnalul acustic / luminos cu scopul de a avertiza celalalt sofer de vehicul care se apropie de dupa colt. Imaginea alaturata prezinta schita configurarii (o unitate de control, un senzor, un dispozitiv de semnalizare).

cygurad-ex-2

Soferul vehicolului este avertizat de prezenta persoanei care se apropie de iesire, acesta fiind in siguranta. Imaginea alaturata prezinta schita configurarii (o unitate de control, un senzor, un dispozitiv de semnalizare).