Sistem Activ Anticoliziune SIS1.0 – Mini&Syncro

Despre Produs

SIS1.0 este un sistem de evitare a coliziunilor pentru stivuitoare, care detetcteaza obstacolele potentiale in raza de functionare a vehiculului. Sistemul de manSIS1.0evrare activ reduce dramatic riscul de coliziune in timpul manevrelor, oferind posibilitatea de a incetini si de a preveni desplasarea vehiculului in doua sitautii critice: manevra cu spatele si de ridicare a sarcinii.

Cum Functioneaza

Ori de cate ori este detectat un risc de coliziune iminent, semnale vizuale si acustice avertizeaza operatorul, vehiculul incetineste automat si se blocheaza.

Sistemul este alcatuit din: CySens – sistem patentat de senzori cu ultrasunete, capabil sa detecteze in mod consecvent si fiabil orice obiect de pana la 4 metri si MiniMind – display de afisare avansata, care este usor de instalat in cabina si functioneaza ca o unitate centrala de procesare a semnalelor de intrare.

Caracteristici Principale

Sistem activ de manevrare

Atat SIS Mini cat si SIS Syncro ofera posibilitatea de a incetini in mod automat si de a preveni deplasarea vehiculului, un avantaj considerabil si o imbunatatire a sigurantei in comparatie cu sistemele de avertizare obisnuite.

Fiabilitate

Designul robust, materialele de calitate superioara si elementele electronice de top, fac din produsul SIS un echipament profesional de incerdere.

Configurare

Parametrii poti fi ajustati in functie de cerintele clientului prin intermediul software-ului nostru, cu scopul de a avea sistemul de operare la indemana, in orice loc de munca.

Raportul pret/calitate

Cea mai buna performanta, la cel mai bun pret.

Zona de detectare: SIS1.0 Mini

SISMini

Zona de detectare: SIS1.0 Syncro

SISSyncro

Zona de detectare, asa cum arata mai sus, reprezinta o acoperire maxima. Interventia asupra distantei si a ariei de acoperire a sistemului poate fi determinata prin setarea parametrilor. Sectiunile laterale pot fi activate/dezactivate.

Stari ale sistemului: SIS1.0 Mini si SIS1.0 Syncro

SIS_step1

Stare – Niciun Obstacol
Display – Verde
Semnal acustic – Nu
Incetineste – Nu
Blocare – Nu

SIS_step2

Stare – Obstacol (1 pas)
Display – Galben
Semnal acustic – Nu
Incetineste – Da
Blocare – Nu

SIS_step3

Stare – Obstacol (2 pasi)
Display – Rosu
Semnal acustic – Da
Incetineste – Da
Blocare – Da

SIS_step4

Stare – Ridicare furci
Display – Albastru
Semnal acustic – Nu
Incetineste – Da (in ambele directii)
Blocare – Nu